Music Videos
  • Register

Video online ing ngisor iki diterbitake ing YouTube dening Internet Ministries kanggo dorongan kabeh sing nyebut jenenge Gusti. Situs YouTube kita dumunung ing www.youtube.com/churchofchristusa. Sampeyan bisa nuduhake pranala kasebut karo kulawarga lan kanca-kanca. Elinga yen kita ora tanggung jawab kanggo konten lan video liyane sing ditemokake ing YouTube.

Kita ngajak sampeyan teka lan nyembah marang Gusti karo kita. Kabeh pasamuwan-pasamuwan Kristus nampani kowe.

Sampeyan bisa nemokake greja cedhak sampeyan kanthi ngunjungi situs web kita ing www.church-of-christ.org/churches.

Apik banget (3: menit 34)
Miniatur
Gusti, ana ing kono (1: menit 52)
Kita bakal ngluhurake (2: menit 22)

njaluk Ing Tutul

  • Ministri Internet
  • PO Box 2661
    Davenport, IA 52809
  • 563-484-8001
  • alamat email iki lagi direksa saka spambots. Sampeyan kudu aktif JavaScript kanggo ndeleng.