Buku lan Video
  • Register

Buku iki nyengkuyung lan nantang para anggota gereja Gusti supaya cocog karo gambar Kristus ing sajroning atine supaya pasamuané luwih atraktif marang wong sing ilang. Kepiye wong ngerti yen kita murid Yesus? Dheweke ngomong yen dheweke bakal ngerti kita kanthi tresna siji liyane. Cinta tresna kabeh atribut liyane; kawruh, iman, etc. (1 Cor. 13: 1-3). Iki kekuwatan konco evangelisme efektif, lan yen kita arep mulihake apa wae, iku kemampuan kanggo "gawe murid."

njaluk Ing Tutul

  • Ministri Internet
  • PO Box 146
    Spearman, Texas 79081
  • 806-310-0577
  • alamat email iki lagi direksa saka spambots. Sampeyan kudu aktif JavaScript kanggo ndeleng.