Resources
  • Register
Matur nuwun kanggo ngunjungi Pusat Sumber Daya Kristen kita. Kaca sumber iki digawe kanggo entuk manfaat saka kabeh wong Kristen lan wong sing ngupaya mangerteni sing luwih akeh bab Gusti. Kita wis nggabungake dhaptar sumber-sumber Kristen online sing bakal nglayani kanggo nyedhiyani para suci ing pelayanan kanthi kawruh bab Sabdané Allah. Kabeh toko buku Kristen lan publikasi Kristen sing didaftar ing bagean iki diduweni lan dioperasikake dening anggota gereja-gereja Kristus.

Yen sampeyan pengin nduwe Bookstore Kristen sampeyan, Christian Publication, utawa sumber Kristen liyane advertized ing situs iki email kita ing alamat email iki lagi direksa saka spambots. Sampeyan kudu aktif JavaScript kanggo ndeleng.. Panjaluk sampeyan bakal diwenehi pertimbangan serius.

Ing Menu Utama sing kadhaptar ing ndhuwur, sampeyan bisa ngeklik pranala sing ditemokake ing tab "Sumber Daya" kanggo ngakses mbantu online lan artikel saka kapentingan.

Iku kabungahan lan berkah kanggo ngawula pasamuwan-pasamuwané Kristus lan jagad online kanthi kabar apik saka Gusti Yésus Kristus. We are looking forward to serving you. Muga-muga kabetyikané Gusti Allah, katrésnané Gusti Yésus, lan katentremané Roh Sutyi bakal dadi karo kowé lan sedulurmu suwéné.

Apa greja utawa pelayanan sampeyan butuh situs web?

Kita bisa mbantu. Situs web Pembangun online gampang dipigunakaké lan bebas digunakaké karo samubarang rencana hosting web sing mbayar. Yen perlu, kita bisa ngrancang situs web profesional kanthi biaya sing murah. Klik kene utawa ing logo situs web kanggo rincian liyane.

njaluk Ing Tutul

  • Ministri Internet
  • PO Box 2661
    Davenport, IA 52809
  • 563-484-8001
  • alamat email iki lagi direksa saka spambots. Sampeyan kudu aktif JavaScript kanggo ndeleng.