Kategori Blog
  • Register

blog

We are undenominational lan ora duwe kantor pusat utawa presiden. Kepala gereja kasebut ora liya yaiku Yesus Kristus piyambak (Efesus 1: 22-23).

Saben jemaat saka pasamuwan-pasamuwan Kristus yaiku otonomi, lan iku Sabda Jahweh sing nyatakake kita dadi Siji Iman (Efesus 4: 3-6). We follow ajaran Yesus Kristus lan para Rasul, lan ora ajaran manungsa. Kita Kristen mung!

We ngomong ngendi Kitab Suci ngandika, lan kita bisu ngendi Kitab Suci punika bisu.

Good News: Infrastruktur Anyar kanggo Pelayanan Internet

Kita wis rampung kabeh upgrade menyang jaringan kita lan bubar bubar situs web anyar kita. Kerangka anyar online iki dirancang kanggo entuk manfaat pasamuan-pasamuwan Kristus lan kabeh sing ngupaya cara sing luwih apik saka Gusti Allah. Prasarana anyar kita bakal kalebu sawetara fitur lan dandan anyar sing luwih apik kanggo ngawula gereja-gereja Kristus ing saindenging jagad.

Direktori Worldwide Kita kanggo pasamuwan-pasamuwané Kristus wis dirancang ulang lan bakal nyedhiyani aplikasi gratis kanggo kabeh Ponsel Smartphone Android lan Iphones ing sak ndonya.

Kita bungah babagan masa depan kanggo pasamuwan-pasamuwan Kristus online. Matur nuwun kanggo kabeh sing saben sampeyan nindakake ing pakebonan anggur saka Gusti. Katresnan lan dhukungan kanggo pelayanan kita nate dihargai.

Elinga ing sajroning pandongamu, padha elinga anggonku nyambut gawe kanggo pasamuwan-pasamuwan Kristus ing saindenging jagad. Gusti Allah iku becik!

njaluk Ing Tutul

  • Ministri Internet
  • PO Box 2661
    Davenport, IA 52809
  • 563-484-8001
  • alamat email iki lagi direksa saka spambots. Sampeyan kudu aktif JavaScript kanggo ndeleng.