Ministries
  • Register
Maturnuwun mriksani kaca Ministri saking gereja-gereja Kristus. Kaca iki digawe kanggo entuk manfaat saka kabeh wong Kristen lan wong sing ngupaya mangerteni sing luwih akeh bab Gusti. Yen sampeyan kasengsem melu sawetara jinis pelayanan, kita saranake nyambangi kementerian kasebut kanggo informasi luwih lengkap.

Yen sampeyan pengin nduweni pelayanan sing disambung ing situs iki, kirim email menyang alamat email iki lagi direksa saka spambots. Sampeyan kudu aktif JavaScript kanggo ndeleng.. Kita mung bakal nyambung karo pelayanan saka gréja-gréja Kristus. Panjaluk sampeyan bakal diwenehi pertimbangan serius.

Ing Menu Utama sing kadhaptar ing ndhuwur sampeyan bisa ngeklik salah siji pranala sing ana ing tab "Ministries" kanggo ngakses dhaptar kementerian.

Iku kabungahan lan berkah kanggo ngawula pasamuwan-pasamuwané Kristus lan jagad online kanthi kabar apik saka Gusti Yésus Kristus. We are looking forward to serving you. Muga-muga kabetyikané Gusti Allah, katrésnané Gusti Yésus, lan katentremané Roh Sutyi bakal dadi karo kowé lan sedulurmu suwéné.

Apa greja utawa pelayanan sampeyan butuh situs web?

Kita bisa mbantu. Situs web Pembangun online gampang dipigunakaké lan bebas digunakaké karo samubarang rencana hosting web sing mbayar. Yen perlu, kita bisa ngrancang situs web profesional kanthi biaya sing murah. Klik kene utawa ing logo situs web kanggo rincian liyane.

njaluk Ing Tutul

  • Ministri Internet
  • PO Box 2661
    Davenport, IA 52809
  • 563-484-8001
  • alamat email iki lagi direksa saka spambots. Sampeyan kudu aktif JavaScript kanggo ndeleng.