Kapriye anggone Gusti lenggah ing wayah bengi?
  • Register

Wigati tumrap saben anggota gereja bakal ngumpulake ibadah saben dina Gusti. Pérangan utama saka ibadah yaiku mangan saka panyucutan Gusti (Kisah Para Rasul 20: 7). Yen ora sacara probabilitas bisa ditindakake, saben anggota nganggep janjian minggu iki minangka pengikatan. Ing salawas-lawase, kayadene ing kasus sing gerah, mangan Gusti iku digawa menyang wong-wong sing diculik saka nekani ibadah.

njaluk Ing Tutul

  • Ministri Internet
  • PO Box 2661
    Davenport, IA 52809
  • 563-484-8001
  • alamat email iki lagi direksa saka spambots. Sampeyan kudu aktif JavaScript kanggo ndeleng.