Kepiyhe pasamuan-pasamuwan disambungake sacara organisasi?
  • Register

Sasuwene rencana organisasi sing ditemokake ing Prajanjian Anyar, gereja-gereja Kristus minangka otonomi. Sing dadi kepercayaan umum ing Kitab Suci lan kepatuhan marang ajaran-ajaran kasebut yaiku hubungan panguwaos sing nguber. Ana markas tengah gereja, lan ora ana organisasi sing unggul saka para pinituwa ing saben jemaah lokal. Kongregasi nggarap kanthi sukarela ndhukung bocah-bocah yatim lan yuswa, martakaké Injil ing bidang-bidang anyar, lan ing karya-karya sing padha.

Anggota gereja Kristus nindakake 40 universitas lan sekolah menengah, uga panti asuhan pitung puluh lan omah kanggo wong tuwa. Ana kira-kira majalah 40 lan majalah liyane sing diterbitake dening anggota gereja. Program radio lan televisi nasional, sing dikenal minangka "The Herald of Truth" disponsori dening gereja Highland Avenue ing Abilene, Texas. Kathah anggaran taunanipun saking $ 1,200,000 dipunanugrahi kanthi gratis dening pasamuwan-pasamuwan sanesipun Kristus. Program radio saiki krungu ing luwih saka stasiun radio 800, nalika program televisi saiki katon ing luwih saka stasiun 150. Liyane babagan radio sing dikenal kanthi jeneng "World Radio" nduweni jaringan stasiun 28 ing Brasil piyambak, lan beroperasi sacara efektif ing Amerika Serikat lan sawetara negara manca liyane, lan diprodhuksi ing basa 14. Program iklan ekstensif ing majalah nasional sing utama wiwit ing November 1955.

Ora ana konvensi, rapat tahunan, utawa publikasi resmi. "Dasi sing ngiket" minangka kesetaraan umum karo prinsip pemugaran Kekristenan Anyar.

njaluk Ing Tutul

  • Ministri Internet
  • PO Box 2661
    Davenport, IA 52809
  • 563-484-8001
  • alamat email iki lagi direksa saka spambots. Sampeyan kudu aktif JavaScript kanggo ndeleng.