Kepiye gereja-gereja Kristus diatur?
  • Register

Ing saben pasamuwan, sing wis ana cukup dawa supaya bisa diorganisasi kanthi lengkap, ana pluralitas para pinituwa utawa presbyter sing dadi badan sing ngatur. Wong-wong iki dipilih dening jamaah lokal kanthi basis kualifikasi ing Kitab Suci (1 Timothy 3: 1-8). Sing dadi penatua, guru, lan penginjil utawa menteri ing negarane. Sing terakhir ora nduweni wewenang sing padha karo utawa luwih dhuwur saka para pinituwa. Para pinituwa yaiku pangon utawa pengawal sing dadi pangarsané Kristus miturut Kitab Perjanjian Anyar, sing arupa konstitusi. Ora ana wewenang ing bumi sing luwih dhuwur tinimbang para pinituwa jemaat lokal.

njaluk Ing Tutul

  • Ministri Internet
  • PO Box 2661
    Davenport, IA 52809
  • 563-484-8001
  • alamat email iki lagi direksa saka spambots. Sampeyan kudu aktif JavaScript kanggo ndeleng.