Bantuan: Cara Nganyari Profil Gereja sing Ana
  • Register
Kanggo nganyari profil gereja sing ana, tindakake pituduh iki:

Yen sampeyan duwe registrasi aktif

  1. Mlebu menyang situs web nggunakake kapercayan akun sampeyan.
  2. Ing kolom Telusuri, ketik jeneng jemaat. Yen asil nuduhake akeh pasamuwan sing ora ngemot jeneng gereja, klik "All Words" ing kriteria Telusuri.
  3. Klik judhul jamaah kanggo nggawa sampeyan menyang kaca profil pasamuwan.
  4. Ing sisih ndhuwur profil (yen sampeyan mlebu), sampeyan bakal weruh tombol Owahi. Navigasi liwat tombol Owahi lan klik Nganyari Anggota Profil.
  5. Pilih tab kanggo gawe owah-owahan.
  6. Sawise owah-owahan lengkap, klik tombol Update ing ngisor formulir.

Yen sampeyan ora duwe registrasi aktif nanging gereja sampeyan ana ing direktori kami

  1. Pindhah menyang pranala Direktori ing menu utama ing sisih ndhuwur kaca.
  2. Klik Nganyari Profil Gereja sing wis ana.
  3. Isi formulir.
  4. Sawise ngajokake formulir, sampeyan bakal dijupuk menyang kaca mbayar. A pambayaran $ 29 dibutuhake kanggo nganyari profil gereja sampeyan.
  5. Sawise pendaftaran sampeyan wis ditampa lan disetujoni, sampeyan bakal nampa email kanthi jeneng panganggo lan sandhi anyar.
  6. Sawise sampeyan nampa jeneng panganggo lan tembung sandhi, sampeyan bisa mlebu menyang situs web banjur tindakake pandhuan ing "Yen sampeyan duwe registrasi aktif.

njaluk Ing Tutul

  • Ministri Internet
  • PO Box 2661
    Davenport, IA 52809
  • 563-484-8001
  • alamat email iki lagi direksa saka spambots. Sampeyan kudu aktif JavaScript kanggo ndeleng.