Bantuan: Cara Nggawe Profil Gereja Anyar
  • Register

Kanggo nggawe profil gereja anyar, mangga tindakake langkah-langkah ing ngisor iki:

  1. Priksa dhisik kanggo ndeleng manawa gereja wis ana ing direktori kita. Yen ora, tindakake langkah kanggo Nganyari Profil Gereja sing wis ana.
  2. Yen gereja ora ana ing direktori kita, isi formulir iki Ndaftar Profil Gereja Anyar.
  3. Sawise wangun wis rampung, sampeyan bakal diarahake menyang kaca mbayar. Pembayaran dibutuhake kanggo ngaktifake profil sampeyan.
  4. Sawise pembayaran digawe, sampeyan bakal nampa email konfirmasi yen akun sampeyan aktif saiki.
  5. Sawise sampeyan nampa konfirmasi kasebut, sampeyan bisa mlebu ing akun sampeyan kanggo ngowahi profil gereja.

njaluk Ing Tutul

  • Ministri Internet
  • PO Box 2661
    Davenport, IA 52809
  • 563-484-8001
  • alamat email iki lagi direksa saka spambots. Sampeyan kudu aktif JavaScript kanggo ndeleng.