Gusti Allah Indah
  • Register
Gusti Allah Kang Mahakwasa iku apik banget amarga Panjenengane pancen Allah sing Maha Agung. Langit lan Bumi ora bisa ngemot Dheweke amarga dheweke luwih gedhe tinimbang kabeh sing kita deleng lan ngerti. Sang Prabu kagungan kamulyan lan kakiyatane tanpa wates. Rama kita ing swarga iku suci, lan katresnané iku langgeng. Kawicaksanane ngluwihi kabeh pangerten. Langit lan Bumi terus-terusan ngidungake puji-pujian kanggo Panjenengane.

Ora ana wong liya kaya Pangeran amarga Panjenengane iku pancen Raja para raja lan Gustine para gusti. Wong bakal nggolek perdamaian ing wektu kekejeman, nanging mung bisa ditemokake yen padha ngupaya Pangeran Damai. Tentrem sejati mung rawuh saka Pangéran Gusti kita sing maha kuasa lan katentremané ngluwihi kabeh pangerten. Ngupaya Gusti kanthi gumolonging atimu lan ngerti yen Panjenengane ana ing jangkahmu. Allah iku kanggo sampeyan lan Panjenengane ora bakal ninggalake sampeyan sanajan sampeyan nandhang sangsara liwat trials lan tribulations. Aja wedi, awit Sang Yehuwah nunggil karo kowe lan Panjenengane iku pantes pinuji.

Gusti Allah dadi siji ing antarane kita lumantar Yesus, lan marga saka getihé kita wis dadi pantes tumrap Gusti Allah, amarga Panjenengane wis ngresiki dosa kita. Rama kita ing swarga sampun nebus kita liwat Sang Cempe. Kita wis kasucèkaké lan kabeneraké ana ing asmané Gusti Yésus Kristus lan ing Roh Suci Pangéran, Allah Kang Mahakwasa. Yesus Kristus minangka pucuk pucuk pucuk gunung sing ndadekake kita saben dina ing sawijining candhi sing apik lan suci sing dadi papan pamanggoné Gusti Allah ing Roh Suci. Rama Suci kita pantes kanggo wektu lan layanan ing pakebonan anggur saka Gusti.

Dipercaya ing Pangeran kanthi gumolonging atimu lan ngerti yen Panjenengane bakal tumindak. Tansah ngerti yen sampeyan ora piyambak kanggo para malaekat ing Gusti pangandikan wong sing bakal nampa kawilujengan. Pangeran Yehuwah tresna sampeyan lan Panjenengane nunggil karo kowe. Sapa kang bisa ngadeg perang nglawan Pangéran Kang Mahakwasa? Ora ana sing bisa, ora ana sing bisa. Njupuk pikirane sing gedhe aku yaiku wong sing nduwe rasa seneng. Padha saosa puji marang Gusti Allah Kang Mahakwasa, awit Panjenengane iku pantes.

Pasamuwan-pasamuwan Kristus ngaturake kowe supaya bisa nyembah marang Gusti karo kita. We are kene kanggo ngawula marang Gusti Allah lan mbantu sampeyan mlaku karo Gusti. Ngunjungi gereja Kristus ing komunitas sampeyan.

Iku tansah kesenengan ngladeni gereja Gusti. Yen aku bisa dadi layanan apa wae, aja ragu-ragu nelpon. Sampeyan bisa hubungi kula kapan wae kanthi telpon ing (319) 576-7400 utawa liwat email ing: alamat email iki lagi direksa saka spambots. Sampeyan kudu aktif JavaScript kanggo ndeleng..

Kanggo sabab Sang Kristus,

Silbano Garcia, II.
evangelist

njaluk Ing Tutul

  • Ministri Internet
  • PO Box 2661
    Davenport, IA 52809
  • 563-484-8001
  • alamat email iki lagi direksa saka spambots. Sampeyan kudu aktif JavaScript kanggo ndeleng.