Fishing karo 21st Century Net
  • Register

Internet Ministries didegaké ing Mei 1, 1995. Internet Ministries nyedhiyakake akeh pasamuwan lan nomer akeh Kristen lan informasi jiwa lan kitab sing ilang babagan Kristus lan pasamuané. Sabda Jahwéh kasedhiya kanggo sapa waé ing Internet, lan Kitab Suci online kita diwaca déning wong ing negara sing nglarang maca Kitab Suci. Kita nyedhiyakake Kitab Suci online ing basa Inggris, Spanyol, Rusia, lan Vietnam. Iki kalebu salinan King James Version, American Standard Version, lan Revised Standard Version. Studi Alkitab Online disedhiyakake kanggo non-Kristen lan Kristen. Kita online Bulletin Boards nyedhiyakake informasi penting babagan kabar lan pengumuman kanggo kabeh gréja Kristus ing saindenging donya.

Internet Ministries nyedhiyakake Worldwide Direktori saka pasamuwan-pasamuwan Kristus, Universal Keanggotaan Kristen, Sekolah lan Akademi, Universities, Institut Kitab Suci lan Sekolah Preaching, Persaudaraan publikasi lan majalah, toko buku Kristen, gréja karo situs web ing Internet, lan Katalog Misionaris pasamuwan-pasamuwané Kristus.

Sapérangan kondhang sing wis ditepungi dadi dikenal ing Komunitas Internet liwat pasamuan-of-Christ.org kayata World Bible School, Roadmap Bible Series, Lads to Leaders, Lambert Book House, Project USA Today, World Christian Broadcasting, Words of Kementerian Radio Kehakiman, Universitas Faulkner, lan akeh liyane.

Internet Ministries wis nyumbang ruang web kanggo sawetara jemaat lan kementerian ing saindenging donya sing ora kuwat dana kanggo ningkataké Injil Kristus ing Internet. Pelayanan Internet sing suwe Gusti Kristus bakal nerusake sing paling apik kanggo ngawula pasamuwan-pasamuwané Kristus lan ningkataké Panginjilan Donya online.

Matur suwun dhukungan sampeyan.

njaluk Ing Tutul

  • Ministri Internet
  • PO Box 2661
    Davenport, IA 52809
  • 563-484-8001
  • alamat email iki lagi direksa saka spambots. Sampeyan kudu aktif JavaScript kanggo ndeleng.