Apa gereja Kristus pracaya marang predestinasi?
  • Register

Mung ing pangertosan bilih Gusti Allah netepaken tiyang mursid dados langgeng ing salawase lan tiyang ingkang boten setya badhe kasupen. Pangandikane Rasul Petrus, "Sejatine aku sumurup yen Gusti Allah iku ora beda karo wong, nanging ing saben bangsa wong sing wedi marang Panjenengane lan nindakake kabeneran bakal ditrima" (Para Rasul 10: 34-35.) Dijupuk minangka bukti yen Gusti Allah ora nemtokake individu supaya bisa disimpen utawa ilang ing salawas-lawase, nanging saben wong nemtokake nasibe dhewe.

njaluk Ing Tutul

  • Ministri Internet
  • PO Box 2661
    Davenport, IA 52809
  • 563-484-8001
  • alamat email iki lagi direksa saka spambots. Sampeyan kudu aktif JavaScript kanggo ndeleng.