Apa pasamuan Kristus pracaya ing swarga lan neraka?
  • Register

Ya. Pernyataan Kristus ing Matius 25, lan ing panggenan liya, dijupuk kanthi pasuryan. Punika pitados bilih sasampunipun sedanipun saben tiyang kedah rawuh ing ngarsanipun Gusti Allah ing pangadilan lan piyambakipun badhe dipun biji miturut pakaryan ingkang sampun rampung nalika piyambakipun gesang (Ibrani 9: 27). Sawise pangadilan diucapake, dheweke bakal nglampahi kalanggengan ing swarga utawa neraka.

njaluk Ing Tutul

  • Ministri Internet
  • PO Box 2661
    Davenport, IA 52809
  • 563-484-8001
  • alamat email iki lagi direksa saka spambots. Sampeyan kudu aktif JavaScript kanggo ndeleng.