Mission Disaster Assistance
  • Register


Departemen Bantuan Bencana menehi dhaharan gratis, perlengkapan cilik / pawon lan sukarelawan kanggo mbiyantu panyucian kanggo korban kabeh jenis bencana alam - banjir, angin topan, tornado, geni, gempa bumi, dll. Kita duwe Direktur Outreach misi kanggo nyiapake studi Alkitab ing wilayah kita mbantu. Kanthi bantuan pasamuwan-pasamuwan lokal ing wilayah sing kena pengaruh, kita bisa nglayani wong 4,000 saben dina kanthi pawon seluler.

Kita nyoba kanggo nuduhake cinta lan pangerten bab Gusti Yesus karo wong-wong mau. We pengin wong-wong mau ngerti yen Gusti Allah peduli lan kita uga. Amarga efforts sukarelawan ing karya misionaris ngarep, atusan piwulang bab sing wis conducted lan kita weruh saka akeh wong sing wis kabaptis dadi Kristus. Paling penting, sukarelawan kita ana kanggo mbantu gereja lokal.



Contact Informasi:

Mission Disaster Assistance
402 Center Way St.
Lake Jackson, TX 77566

situs web: www.disasterassistancecoc.com

Mike Baumgartner, Presiden / CEO
email: alamat email iki lagi direksa saka spambots. Sampeyan kudu aktif JavaScript kanggo ndeleng.

njaluk Ing Tutul

  • Ministri Internet
  • PO Box 2661
    Davenport, IA 52809
  • 563-484-8001
  • alamat email iki lagi direksa saka spambots. Sampeyan kudu aktif JavaScript kanggo ndeleng.