Direktori
  • Register

Dhaptar direktori kita dirancang khusus kanggo pasamuwan Kristus lan ora ana liyane. Kita ora bakal nyathetake pasamuwan-pasamuwan sing nggunakake instrumen musik sajrone layanan ibadah, lan yen gereja sampeyan nggunakake jeneng liyane, aja didaftar ing kene.

Sadurunge ndhaftar informasi gereja utawa nggawe update sampeyan kudu mlebu dhisik kanggo akun "Login". Iki bakal ngidini sampeyan ngakses informasi input jemaat menyang direktori kita kaya asring perlu. Ragad layanan tahunan $ 29 (USD) dibutuhake. Sawise nampa pembayaran, sampeyan bakal bisa nglebokake data menyang "Worldwide Directory of the Churches of Christ" lan "Churches Christ Online Directory" (gereja-gereja nganggo situs web) tanpa biaya tambahan saindhenging taun.

Sampeyan bisa uga mbayar "Akun Login" karo kertu debit utawa kertu kredit. Internet Ministries migunakake server pembayaran aman liwat PayPal.com.


Pembayaran sampeyan bakal mbantu nerusake layanan iki kanggo pasamuwan-pasamuwan Kristus liwat donya.

Muga-muga Gusti Allah mberkahi panjenengan, lan matur nuwun kanggo data data jemaat ing "Direktori Worldwide pasamuwan-pasamuwan Kristus" lan "Church of Christ Direktori Online".

Apa greja utawa pelayanan sampeyan butuh situs web?

Kita bisa mbantu. Pembangun Situs online kita gampang lan bebas nggunakake salah sijine rencana hosting web sing dibayar. Yen perlu, kita bisa ngrancang website profesional nganggo biaya sing murah. Klik kene utawa ing logo situs web kanggo rincian liyane.

njaluk Ing Tutul

  • Ministri Internet
  • PO Box 2661
    Davenport, IA 52809
  • 563-484-8001
  • alamat email iki lagi direksa saka spambots. Sampeyan kudu aktif JavaScript kanggo ndeleng.