Gereja Tim Kristus Response Bencana
  • Register


Tim Respon Bencana kasebut kanthi cepet kasedhiya ing jemaah lokal ing wilayah sing dilanda bencana. Tujuan Tim Respon Bencana yaiku mbiyantu jamaah lokal kanggo ngrekrut lan nampa sukarelawan kanggo ngewangi kebutuhan emosional lan rohani para korban bencana lan ngewangi wong-wong mau ing tahap gawe resik lan mbangun.

Tim Respons Respon Bencana iki bakal nggawa ing ngisor iki kanggo situs bencana kanggo mbantu jemaat lokal kanggo nggayuh komunitas:

Mobile Kitchen
Mobile Shower Trailer
Koordinator sing dilatih
Treler alat sing diisi lengkap
Kits kesehatan
Kits Clean-Up
Bayi kits
Kits sekolah

Tim Tanggulangan Bencana tuku pangan sing disuguhake kanggo kabeh komunitas ing wilayah bencana, uga bahan bangunan, perlengkapan rumah tangga, piranti, penghapusan sampah, lan liya-liyane. Kanggo sing tanpa / diasuransiake.



APA PENANGGULANGAN TEKNOLOGI RESPONSE DISASTER

Latihan sukarelawan Response 1st sing dilatih kanggo mbantu jemaah nyusun usaha bantuan kanthi distribusi, ngresiki lan mbangun fase

30 'Commercial Mobile Kitchen Unit digawa kanggo ngawula dhaharan / dina 3,000-4,000 kanggo komunitas lan sukarelawan

Semi Alat Response 1st Trailer lan pirang-pirang alat tambahan sing ditemokaké dianggo mawa generator, gergaji gergaji, sekop, palu, wheelbarrows, pancen apa wae alat sing bakal dibutuhake dening sukarelawan

RV digawa kanggo nulung sukarelawan omah

Trailer pancuran kanggo nggunakake volunteer

Database saka ribuan sukarelawan sing wis mlebu karo DRT sing diarani kerja

Tim Respons Resiko mbantu kanggo tuku bahan pangan lan bangunan

Gereja Tim Kristus Response Bencana
836 S. Brown School Road
Vandalia, OH 45377

situs web: www.churchesofchristdrt.org
email: alamat email iki lagi direksa saka spambots. Sampeyan kudu aktif JavaScript kanggo ndeleng.


Kita bakal seneng nyedhiyani informasi luwih lanjut sing bisa mbutuhake. We are kasedhiya kanggo teka ing jemaah kanggo presentation efforts relief sing kepungkur. Mangga nelpon Tim Respons Respon kanggo njadwalake presentasi.

Yen sampeyan kepingin informasi luwih lengkap, hubungi Steve Liles ing 937-689-5725 utawa Karen Kofahl ing 214-734-9647.

njaluk Ing Tutul

  • Ministri Internet
  • PO Box 2661
    Davenport, IA 52809
  • 563-484-8001
  • alamat email iki lagi direksa saka spambots. Sampeyan kudu aktif JavaScript kanggo ndeleng.