Gereja Kristus Disaster Relief Usaha Inc
  • Register


Pasamuwan-pasamuwan Christ Disaster Relief Upaya langsung tumindak marang samubarang bencana utama ing benua Amerika Serikat. We kontak kepemimpinan lokal Gereja Kristus ing utawa cedhak area bilai utama. Yen kepemimpinan ngandika yen kongregasi lokal kepengin ngrewangi, kita ngirim lan mratobat menyang jangkoan truk jeblugan pangan darurat, kebersihan pribadi, perawatan bayi, banyu, pasokan reresik, lan palet tambahan kabutuhan dhasar, supaya bisa disebarake menyang korban bencana . Penyetelan iki bakal diwènèhaké marang sapa waé sing kena akibat bencana, tanpa mengaruhi ras, kepercayaan, asal, jenis kelamin, utawa agama. Kita minangka perusahaan non-profit 501 (c) (3). sing nglamar personil limalas sing dibayar. Sukses organisasi kita sanadyan amarga saka ratusan sukarelawan sing mbantu kita. Sukarelawan mbantu ngempalaken sebagian besar pasokan kasebut ing warung Nashville supaya padha siap didistribusikake sanalika padha ditampa, malah penggerak truk kita dadi sukarelawan. Kongregasi Gereja Kristus Kristus ing saindhenging negara kanthi sukarela wektu lan nyebarake pasokan sing kasedhiya kanggo para korban bencana ing wilayah kasebut.



KONTAK US

Alamat surat:
Gereja Kristus Disaster Relief Effort, Inc.
PO Box 111180
Nashville, TN 37222-1180

Alamat Jalan:
410 Allied Drive
Nashville, TN 37211

Phone: 615-833-0888
Bebas Pulsa: 1-888-541-2848
Fax: 615-831-7133
situs web: www.disasterreliefeffort.org
E-mail: alamat email iki lagi direksa saka spambots. Sampeyan kudu aktif JavaScript kanggo ndeleng.


njaluk Ing Tutul

  • Ministri Internet
  • PO Box 2661
    Davenport, IA 52809
  • 563-484-8001
  • alamat email iki lagi direksa saka spambots. Sampeyan kudu aktif JavaScript kanggo ndeleng.