CB Profile
  • Register
userbNdLYc4fcAJyZoU7
OFFLINE

Gereja Kristus Tampakan

0
3113
Gereja Kristus Tampakan
794 Jalan Tindalo
-
Tampakan
South Cotabato
9507
Philippines
083-227-1065 / +63918-443-9664 / +63905-845-4044
Carlito L. Abella Jr.
abellacl@yahoo.com
70
-
-
-
6: 00
6: 00
7: 30
9: 00
Ora Ana
-
Ora Ana
Ora Ana
Ora Ana
Ora Ana
Ora Ana
Ora Ana
Ora Ana
Ora Ana
Ora Ana
Ora Ana
Ora Ana
Ora Ana
-
April John Abella
Ora Ana
Ora Ana
Ora Ana

njaluk Ing Tutul

  • Ministri Internet
  • PO Box 146
    Spearman, Texas 79081
  • 806-310-0577
  • alamat email iki lagi direksa saka spambots. Sampeyan kudu aktif JavaScript kanggo ndeleng.