CB Profile
  • Register
userQPQHRT6rbb7Mdvi9
OFFLINE

Gereja Mangaldan Kristus

0
3131
Gereja Mangaldan Kristus
JL de Guzman Street
Poblacion
Mangaldan
Pangasinan
2432
Philippines
075-513-0472
-
Jam Sagurit
jamsagurit@yahoo.com
200
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
4: 00
n / a
7: 00
8: 00
Ora Ana
-
Ora Ana
Ora Ana
Ora Ana
Ora Ana
Ora Ana
Ora Ana
Ora Ana
Ora Ana
Ora Ana
Ora Ana
Ora Ana
Ora Ana
-
Bro. Joseph Visperas
Ora Ana
Ya
Ora Ana

njaluk Ing Tutul

  • Ministri Internet
  • PO Box 146
    Spearman, Texas 79081
  • 806-310-0577
  • alamat email iki lagi direksa saka spambots. Sampeyan kudu aktif JavaScript kanggo ndeleng.