CB Profile
  • Register
usero6fhhZJPQWgBcUL6
OFFLINE

Gereja Kristus Calasiao

0
2346
Gereja Kristus Calasiao
406 Cabilocaan
-
Calasiao
Pangasinan
2418
Philippines
(075) 517 0612
-
Roberto Q. Indong
-
50
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
4: 00 pm (ing omah anggota sing wis dijadwal)
-
9: 00
10: 00
Ora Ana
-
Ora Ana
Ora Ana
Ora Ana
Ora Ana
Ora Ana
Ora Ana
Ora Ana
Ora Ana
Ora Ana
Ora Ana
Ora Ana
Ora Ana
-
Joel Salazar
Ora Ana
Ora Ana
Ora Ana

njaluk Ing Tutul

  • Ministri Internet
  • PO Box 2661
    Davenport, IA 52809
  • 563-484-8001
  • alamat email iki lagi direksa saka spambots. Sampeyan kudu aktif JavaScript kanggo ndeleng.