CB Profile
  • Register
panggunaYiEiAoK5a2Vc2kZc
OFFLINE

Gereja Katolik Kota Batangas

0
2570
Gereja Katolik Kota Batangas
175 Sityo Kanluran Pallocan Timur
-
Batangas
Batangas
4200
Philippines
63-043-3003020
-
Ellen Grace Candelario
-
50
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Thursdays: 7: 00 pm
-
2: 00 pm
3: 00 pm
Ora Ana
-
Ora Ana
Ora Ana
Ora Ana
Ora Ana
Ora Ana
Ora Ana
Ora Ana
Ora Ana
Ora Ana
Ora Ana
Ora Ana
Ora Ana
-
Bro. Roseller Candelario
Ora Ana
Ora Ana
Ora Ana

njaluk Ing Tutul

  • Ministri Internet
  • PO Box 2661
    Davenport, IA 52809
  • 563-484-8001
  • alamat email iki lagi direksa saka spambots. Sampeyan kudu aktif JavaScript kanggo ndeleng.