Forgot Password
  • Register

Ngilangi Jeneng Sampeyan utawa Pangguna Sandi?

Yen sampeyan ilang jeneng panganggo sampeyan, monggo ketik alamat e-mail panjenengan, banjur klik tombol Kirim Jeneng, lan jeneng panganggo bakal dikirim menyang alamat email sampeyan.
Yen sampeyan kelalen jeneng pangguna lan tembung sandhi, mangga pulihake jeneng panganggo dhisik, banjur sandhi. Kanggo ngrungokake jeneng panganggo, monggo ketik Alamat E-mail panjenengan, ninggalake Jeneng pangguna kosong, banjur klik Kirim Jeneng pangguna, lan jeneng panganggo bakal dikirim menyang alamat email sampeyan. Saka ing kono sampeyan bisa nggunakake formulir sing padha kanggo mbalekake tembung sandhi.
Yen sampeyan ilang sandi nanging ngerti jeneng panganggo, monggo ketik Jeneng lan Alamat E-mail panjenengan, pencet tombol Kirim Sandi, lan sampeyan bakal nampa tembung sandhi anyar sakcepete. Gunakake tembung sandhi anyar iki kanggo ngakses situs iki.

njaluk Ing Tutul

  • Ministri Internet
  • PO Box 2661
    Davenport, IA 52809
  • 563-484-8001
  • alamat email iki lagi direksa saka spambots. Sampeyan kudu aktif JavaScript kanggo ndeleng.