Miturut apa tegese pasamuwan nyengkuyung dhukungan finansial?
  • Register

Saben dina kapisan minggu kasebut, anggota pasamuwan "dilebokake ing papan sing wis ditemtokake" (1 Korinta 16: 2). Jumlah hadiah sing sabenere mung dikenal kanggo wong sing menehi lan marang Gusti. Kurban bebas iki minangka siji-sijine panggilan sing digawe dening gereja. NO penilaian utawa pungutan liyane digawe. Ora ana kegiatan nggawe dhuwit, kayata bazar utawa supper, sing ditindakake. Total yen kira-kira $ 200,000,000 diwenehi ing basis iki saben taun.

njaluk Ing Tutul

  • Ministri Internet
  • PO Box 2661
    Davenport, IA 52809
  • 563-484-8001
  • alamat email iki lagi direksa saka spambots. Sampeyan kudu aktif JavaScript kanggo ndeleng.